Agregator.ro

June 18, 2008

Am pornit acu ceva vreme in urma agregator.ro fiindca vroiam sa am vremea, bursa si stirile pe aceeasi pagina. Pe atunci nu gasisem asa ceva, asa ca am incercat sa rezolv problema cu eforturi minime :). De atunci si pana azi agregator.ro a fost un fel de “testing ground” pentru tot felul de idei (nu foarte multe ce-i drept) si m-a ajutat sa imi mai periez cunostintele de php (inexistente in mare parte:) ).

In acelasi spirit si vazand cat de mult s-au dezvoltat librariile de tot felul, mi-am propus sa fac un update major la agregator.ro in care sa folosesc cateva din librariile si tool-urile care mi s-au parut interesante.

Am inceput pe partea de client cu Extjs o libarie de-a dreptul foarte tare si unde am gasit chiar in exemplele lor bucati mari de cod care se potriveau la fix in agregator.ro:D. Pe partea de server Zend frameworkare tot ce vroiam asa ca i-am dat drumu’.

Puteti sa vedeti un preview la ce a iesit, pe beta.agregator.ro. Deocamdata o sa ramana la aceasta adresa pana cand o sa aiba toata functionalitatea de pe agregator.ro.

Gata primul post. Sa nu uit, “Senzational!”, sau asta trebuia sa fie in titlu?


© 2023, divricean.ro