Mili micro nano pico … vremea?

March 30, 2009

Dupa o idee data de Cristi Manafu, si fiindca vroiam de ceva vreme sa testez API-ul de la Twitter am facut o mica aplicatie legata de prognoza meteo pe la noi prin tara. Si anume, pe Twitter se pot trimite mesaje de genul: @agregator Bucuresti si aplicatia va raspunde cu vremea in Bucuresti acum, si cu vremea probabila in Bucuresti pe ziua in curs. Prognoza meteo o iau de la weather.com. Deocamdata nu am pus decat vremea in: Brasov, Bucuresti, Sibiu, Iasi, Cluj-Napoca, Arad, Constanta, Timisoara.? Se mai pot adauga cateva localitati daca o sa aiba cineva nevoie. Aplicatia o sa fie functionala incepand din 31 martie 2009 (in fiecare zi intre orele 7:00 – 22:00) si de preferat pana cand se termina internetul 😛 .

La ce sau cui ii foloseste? In mod normal cine vrea sa stie cum e vremea si are internetul la dispozitie se poate descurca rezonabil si cu uneltele care sunt deja pe net (da, reclama, si nici macar mascata). As zice ca doua categorii de useri ar putea folosi aplicatia. Cei care au deja twitteru in sange, probabil le-ar fi mai comod, si cei care se conecteaza la net de pe mobile. Mai vedem daca o sa fie de folos sau o sa ramana doar un experiment.

Later edit: De azi, 4 aprilie, lista completa a localitatilor pentru care poate fi ceruta vremea pe Twitter, este: Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Campina, Craiova, Focsani, Galati, Giurgiu, Pitesti, Ploiesti, Rosiori de Vede, Sibiu, Slatina, Slobozia, Sighetu Marmatiei, Botosani, Oradea, Iasi, Cluj-Napoca, Bacau, Arad, Caransebes, Ramnicu Valcea, Sulina, Drobeta Tr. Severin, Calarasi, Constanta, Gheorgheni, Petrosani, Satu Mare, Timisoara, Targoviste, Calafat, Targu-Mures, Sebes.


© 2023, divricean.ro