Incredibil si senzational! Webstock 2009: Am castigat locul 3!

September 19, 2009

Despre premiu

As vrea sa multumesc fanilor, casei de discuri si tuturor celor care m-au sustinut. Dar ce avem aici? Locul 3? I-n-c-r-e-d-i-b-i-l. Nu locul doi ca si anul trecut, ci chiar l-o-c-u-l 3.

Dupa cum probabil nu stiti, fiindca nu am dat inca pe blog, ultimul proiect eliberat in salbaticie este Octet.ro. In postul despre Google, GWT, nori si alte nebunii ziceam ca o sa anunt in curand proiectul care se joaca prin norul Google. Noa, asta e: adica Octet.ro. Nu intru aici in detalii, promit alt post, dar in mare, este vorba despre a putea sa primesti alerte SMS gratis cu vremea in anumite orase din Romania sau/si cu cursul valutar (doar pentru cei care au cont de Google Calendar si au setate notificari prin SMS).

Proiectul e cat se poate de Web 2.0: mash-up intre Google Calendar si alte servicii web, cod scris in Java GWT, hostat pe Appengine. Si deci el, proiectul, impreuna cu mine, am castigat locul 3 la categoria Utility la Webstock 2009. Locul 1 a fost luat de Yahoo Maps for iPhone and iPodtouch de la MB Dragan, locul 2 fiind impartit de Timetonote al lui Lucian Baciu si Gorila de la Sety.

Felicitari tuturor pentru efortul depus, am o vaga idee despre cat de greu a fost.

Pentru cei care nu stiu, Lucian Baciu e fostul meu coleg la lucrarea de diploma din facultate (minunata Universitate Tehnica din Cluj impreuna cu fabuloasa Facultate de Calculatoare). Coleg cu care nu mai vorbisem cam de 5 ani. Ca sa vezi cum Webstock is bringing people together.

Despre Webstock 2009

M-am uitat pe sarite, dar ce am vazut mi-a placut. Un mare progres fata de anul trecut, parca mai faina atmosfera, mai relaxata lumea. Asa ca, felicitari organizatorilor, buna treaba.

Mici gafe: glumele lui Bobby Voicu despre categoria Others, sincronizare muzica – voce, … cam atat am prins eu 🙂 .

De la mine s-a vazut ca un eveniment impresionant si complex, posibil sa devina, daca nu chiar e EVENIMENTUL anului pentru web-ul romanesc.

Update: lista cu toti castigatorii o gasiti la?Stiri.it sau?si la?Gazutza. Sau chiar de la mama ei, sursa oficiala Catigatori Webstock 2009.


© 2023, divricean.ro