Incredibil si senzational! Webstock 2009: Am castigat locul 3!

Despre premiu

As vrea sa multumesc fanilor, casei de discuri si tuturor celor care m-au sustinut. Dar ce avem aici? Locul 3? I-n-c-r-e-d-i-b-i-l. Nu locul doi ca si anul trecut, ci chiar l-o-c-u-l 3.

Dupa cum probabil nu stiti, fiindca nu am dat inca pe blog, ultimul proiect eliberat in salbaticie este Octet.ro. In postul despre Google, GWT, nori si alte nebunii ziceam ca o sa anunt in curand proiectul care se joaca prin norul Google. Noa, asta e: adica Octet.ro. Nu intru aici in detalii, promit alt post, dar in mare, este vorba despre a putea sa primesti alerte SMS gratis cu vremea in anumite orase din Romania sau/si cu cursul valutar (doar pentru cei care au cont de Google Calendar si au setate notificari prin SMS).

Proiectul e cat se poate de Web 2.0: mash-up intre Google Calendar si alte servicii web, cod scris in Java GWT, hostat pe Appengine. Si deci el, proiectul, impreuna cu mine, am castigat locul 3 la categoria Utility la Webstock 2009. Locul 1 a fost luat de Yahoo Maps for iPhone and iPodtouch de la MB Dragan, locul 2 fiind impartit de Timetonote al lui Lucian Baciu si Gorila de la Sety.

Felicitari tuturor pentru efortul depus, am o vaga idee despre cat de greu a fost.

Pentru cei care nu stiu, Lucian Baciu e fostul meu coleg la lucrarea de diploma din facultate (minunata Universitate Tehnica din Cluj impreuna cu fabuloasa Facultate de Calculatoare). Coleg cu care nu mai vorbisem cam de 5 ani. Ca sa vezi cum Webstock is bringing people together.

Despre Webstock 2009

M-am uitat pe sarite, dar ce am vazut mi-a placut. Un mare progres fata de anul trecut, parca mai faina atmosfera, mai relaxata lumea. Asa ca, felicitari organizatorilor, buna treaba.

Mici gafe: glumele lui Bobby Voicu despre categoria Others, sincronizare muzica – voce, … cam atat am prins eu 🙂 .

De la mine s-a vazut ca un eveniment impresionant si complex, posibil sa devina, daca nu chiar e EVENIMENTUL anului pentru web-ul romanesc.

Update: lista cu toti castigatorii o gasiti la Stiri.it sau si la Gazutza. Sau chiar de la mama ei, sursa oficiala Catigatori Webstock 2009.

Share

1 comment so far ↓

#1 Lucian Baciu on 09.19.09 at 11:17 am

Felicitari Daniel, octet.ro este un proiect excelent.
Ma bucur ca am am avut ocazia sa ne reintalnim online si sa aflu mai multe despre tine si proiectele la care lucrezi. Mult succes in continuare!

Leave a Comment