Noi nu mintim poporul cu televizorul. Si totusi…

December 06, 2009

O functionalitate noua a aparut azi pe Agregator.ro. A aparut singura, eu nu am facut nimic.

Daca va uitati atenti la tab-uri o sa observati o iconita mica ce se vrea a fi un televizor, chiar inainte de iconita de inchidere. Cam cum se vede si in poza de mai jos.

Feed-uri in mod TV
Feed-uri in mod TV

Cu un click pe iconita respectiva o sa intrati intr-un alt mod de afisare al feed-urilor din tab-ul curent. Si anume: full screen – hands free. Fiecare titlu (cu descriere daca e cazul) va fi afisat singur pe ecran, cu caractere foarte mari timp de 15 secunde si apoi se va trece automat la urmatorul. Se va lua primul titlu din primul feed, apoi primul titlu din al doilea feed, … al doilea titlu din primul feed, apoi al doilea titlu din al doilea feed, si tot asa. Din acest mod se poate iesi cu tasta ESC sau click pe “x” din dreapta sus.

Modul asta ar putea fi folositor cand nu folositi in mod activ calculatorul dar vreti sa mai dati un ochi la ce se intampla, ca un fel de screen-saver. Sau cand vreti sa cititi stirile din pat sau de la distanta. Deocamdata e doar o versiune simpla, daca exista interes poate fi extinsa cu multe optiuni. Enjoy!

P.S.: Daca tot suntem cu televizorul, am adaugat din nou widget-ul cu program tv. L-am scos o vreme fiindca nu mai mergeau feed-urile, zilele astea am observat ca s-au pornit asa ca there it is.


© 2023, divricean.ro